Toimintayksiköt

Järjestötoiminta

Hengitysliiton järjestötoiminnassa on mukana noin 21 000 jäsentä ja 79 hengitysyhdistystä. Suuri osa toiminnasta on avointa kaikille kiinnostuneille. Järjestötoiminnan rahoitus tulee pääosin STEAlta. Järjestötoiminnassa työskentelee yhteensä noin 30 henkeä.

www.hengitysliitto.fi

Sosiaalisessa mediassa tunniste @hengitysliitto.

facebook kuvake
twitter kuvake
instagram kuvake
youtube kuvake

Sytyke

Sytyke on Ylivieskassa toimiva työpaja, jonka toimialuetta ovat ammatillinen ja sosiaalinen kuntoutus, uravalmennus, työkyvyn arvioinnit sekä työpajatoiminta. Sytyke toimii Pohjois-Pohjanmaan eteläisellä alueella, henkilökuntaa on noin 20 henkeä.

Valmennus- ja kuntoutuspalveluiden asiakkaita ovat nuoret ja osatyökykyiset henkilöt, joille etsitään väyliä työ- ja opiskeluelämään. Sytyke tarjoaa myös matalan kynnyksen toimintaa eli sosiaalista kuntoutusta, jossa tavoitteena on arkirytmin hankkiminen ja elämänhallinnan lisääntyminen.

Valmennus- ja kuntoutuspalveluiden tilaaja-asiakkaita ovat muun muassa Kela, kunnat ja työeläkeyhtiöt. Lisäksi metalli-, puu-, ja kokoonpanoalojen työpajat tarjoavat erilaisia alihankintapalveluja yrityksille ja julkiselle sektorille.

www.sytyke.fi

facebook kuvake
instagram kuvake

TaitoReitti Oy (Hotelli Lasaretti)

Hotelli Lasaretti tarjoaa Oulussa keskustan kupeessa sijaitsevassa historiallisessa Lasaretinsaaressa elämyksiä, liikuntaa ja hyvää ruokaa. 

Ainutlaatuisen tunnelman tuottaa kauniin miljöön lisäksi edustava kokoelma pohjoissuomalaisten taiteilijoiden kuva- ja kuvanveistotaidetta.

Lasaretti tarjoaa laadukkaita kokous-, majoitus- ja ravintolapalveluja. Hotelli ei kuulu ketjuihin, joten jokaista asiakasta kohdellaan arvostavasti ja yksilönä. Hotellihuoneita löytyy 49, erilaisia kokous- ja juhlakäyttöön soveltuvia tiloja 14 ja ravintolasta 140 asiakaspaikkaa.

www.lasaretti.com

Sosiaalisessa mediassa tunniste @Lasaretti.

facebook kuvake
instagram kuvake

Ammattiopisto Luovi

Ammattiopisto Luovi on valtakunnallisesti toimiva, Suomen suurin ammatillinen erityisoppilaitos. Luovin ylläpitäjä Ammattiopisto Luovi Oy, jonka omistaa Hengitysliitto ry.

Luovi tarjoaa erityistä tukea tarvitsevalle nuorelle ja aikuiselle väylän työhön ja hyvään elämään. Koulutustarjontaan kuuluvat valmentava koulutus ja ammatillinen tutkintokoulutus. Koulutuksen rahoitus tulee opetus- ja kulttuuriministeriöltä.

Luovi toimii 30 paikkakunnalla ja sen hallinnollinen keskus on Oulussa. Luovissa opiskelee vuosittain noin 2 000 opiskelijaa. Henkilöstöä on noin 870 asiantuntijaa. Vaativan erityisen tuen ammatillisen koulutuksen lisäksi Luovi tarjoaa ammatillisen erityisopetuksen asiantuntijapalveluita.

www.luovi.fi

Sosiaalisessa mediassa tunniste @Luovi_fi, @ammattiopistoluovi.

facebook kuvake
twitter kuvake
instagram kuvake
youtube kuvake